Don’t Knock Twice

Csak erős idegzetűeknek! Paranormális horror, ami az azonos című, 2017-ben megjelenő horror lmre épül. Számos összetett interaktív feladatot tartalmaz, elsősorban tapasztalt (és bátor) játékosoknak ajánljuk.

ÉRDEKEL

GunJack

Az egyik legnépszerűbb lövöldözős játékban az ismert űr határain kóborló űrhajó egyik védelmi specialistája vagy. Amikor az anyahajót idegen drónok csapata támadja meg, Te is azok között vagy, akik egy önjáró fegyverrendszer kezelőjeként csatába lépsz.

ÉRDEKEL

Holopoint

A játékban íjászkodhatsz, de még hogy! Némi bemelegítés után verd vissza a hullámokban támadó szamurájokat és nindzsákat pusztán az íjaddal és a nyilvesszőkkel – amilyen gyorsan csak tudod.

ÉRDEKEL

LIGHTBLADE VR

Ha szeretnéd kipróbálni milyen fénykardot forgatni, itt az alkalom. Sőt mi több, egyszerre kettőt is használhatsz. Képezd ki magad a lebegő oktatódroid segítségével. Mindössze annyit kell tenned, hogy kikerülöd vagy hárítod kardjaiddal a lövedékeket.

ÉRDEKEL

QuiVr

Védd meg a váradat! Mint az íjászok legkiválóbbika, rád hárul az a nehéz teher, hogy megtörd az ostromló seregek áradatát. Pusztítsd el a szörnyetegeket és az ostromgépeiket!

ÉRDEKEL

Raw Data

Neo-Shinjuku – 2271. A hatalmas Eden Vállalat uralja az egész világot. A SyndiK8 hackercsoport ki akarja deríteni a rémisztő valóságot a vállalat legújabb fejlesztésű robotjairól. A csoport tagjaként a küldetésed egyszerű: hatolj be az Eden Toronyba, és lopj el annyi adatot, amennyit csak tudsz. A vállalat ezt persze minden áron meg akarja akadályozni.

ÉRDEKEL

Richie’s Plank Experience

Félsz a magasban? Nem? Akkor most majd fogsz! Menj fel a felhőkarcoló liftjében 160 méter magasra, majd az előtted fekvő pallón sétálj végig… ha mersz. Ha sikerül, kipróbálhatod, milyen a toronyházak között repkedni, úgy ahogy csak a szuperhősök tudnak.

ÉRDEKEL

SERIOUS SAM VR

Ha ismered a Serious Sam-játékokat, sejtheted, mi vár rád. Értelmetlenül sok ellenfél, több tucat fegyver, sok tonnányi lőszer és szüntelen harc. Próbáld feltartóztatni a fanatikus támadókat, a sivatagban, a föld alatti romok között és a Pladeon bolygó barátságtalan felszínén.

ÉRDEKEL

SPACE PIRATE TRAINER

Az első hivatalos űrkalóz kiképző szimulátor HTC Vive rendszerekhez. Harcolj a hullámokban támadó ellenséges repülő robotokkal! Az alapfelszerelésedbe beletartozik a lézerpisztoly és az energiapajzs, de ha bizonyítod rátermettségedet, még hatékonyabb eszközöket fogsz kapni. Ne feledd, célozz pontosan és védekezz hárítással,vagy úgy, hogy kikerülöd a lövedékeket!

ÉRDEKEL

STAR WARS:
TRIALS ON TATOOINE

Megsérült az Ezeréves Sólyom, a Te segítséged szükséges a megjavításához. R2D2 megmutatja neked, hol a kell az alkatrészeket kicserélni, azonban sietni kell, mert hamarosan hívatlan látogatók érkeznek… Szerencsére Artunál van egy fénykard, ami segítségével távol tudod tartani a betolakodókat, amíg az űrhajó fel nem száll.

ÉRDEKEL

THE BELLOWS

Egyedül vagy otthon éjszaka. A vihar odakint már órák óta tombol, képtelen vagy aludni. Amikor a szél újra kicsapja az ablakot, úgy érzed, valami nincs rendben. A fények megváltoznak, valami baljóslatú érzés kerít hatalmába…

ÉRDEKEL

The Brookhaven Experiment

Ház nagyságú lények vonszolják testüket távoli épületek között az éjszaka beköszöntével. Azt hiszed szerencsés vagy, mert nem feléd tartanak… ám a közelben még ijesztőbb kreatúrák vadásznak. Csupán a fegyvereidben és a gyorsan lemerülő zseblámpád segíthet a túlélésben.

ÉRDEKEL

The Impossible Travel Agency

Kirándultál már másik bolygóra? Utazási irodánk éppen ezt a lehetőséget nyújtja, ne hagyd ki milyen érzés egy másik planéta vadregényes táján sétálni. Minden percben valami újat fedezhetsz fel. Amikor lenyugszik a Nap és felkél a két hold, fluoreszkáló élőlények serege bukkan fel…

ÉRDEKEL

The Lab

Lépj be a laboratóriumba! Rengeteg mini játék és élmény vár felfedezésre ebben a virtuális valóságban. Játsz a kis robot kutyáddal, vagy fedezd fel a hegycsúcsokat. Ha ez nem elég, akkor szereld meg az elromlott óriás robotot, vagy védd meg egy íjj segítségével a váradat a behatolóktól!

ÉRDEKEL

THE BLU

Éld át ezt a hihetetlen élményt a víz alatt, próbáld ki milyen érzés amikor a tenger élőlényei körülötted úszkálnak. A játékban 3 teljesen különböző látványt nézhetsz meg. Az elsőben egy hatalmas bálnával találkozhatsz, a másodikban rengeteg különböző élőlény vesz körül, a harmadikban pedig a tenger mélyén figyelheted meg a lámpáshalak életét.

ÉRDEKEL

VR FUNHOUSE

Egy cirkuszi porondon állsz, és sok kisebb nagyobb kihívás vár rád. Minden feladat időre megy, és meg kell próbálnod minél több pontot elérni. Nem lesz egyszerű, de nagyon szórakoztató. Próbáld ki magad, hogy mennyire tudsz kosárra dobni, vagy éppen lufikat kidurrantani, vagy akár égő nyilakkal célba lőni.

ÉRDEKEL

WALTZ OF THE WIZARD

A varázsló műhelye csupa titok és izgalom. Fedezd fel milyen varázslatokat tudsz használni, és milyen lélegzetelállító trükköket tudsz véghezvinni. Bármihez nyúlsz, valami érdekes történik, pont úgy fogod érezni magad ebben a virtuális valóságban, mint Harry Potter Roxfort egyik boszorkánykonyhájában.

ÉRDEKEL